Nationale Sportweek - 16 t/m 25 September 2022

Deze week is de nationale sportweek.
Natuurlijk is ook JR dance factory hiermee bezig en willen wij laten zien hoe leuk (samen) dansen is.
Naast dat dansen leuk is, is het natuurlijk ook heel gezond om lekker in beweging te zijn.
Swing gezellig met ons mee op het liedje ‘Automatisch’ van FLEMMING!

 

 

Start dansles voor kinderen 5+!

Bij JR dance factory starten wij het nieuwe seizoen met ontzettend leuk nieuws! Wij starten namelijk met een dansles voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Tijdens deze danslessen worden de basispasjes van dans aangeleerd en gaan wij leren en beweging op muziek. Wij bieden verschillende dansstijlen aan op verschillende soorten muziek. Zo is er voor ieder kind wat wils.

De danslessen worden gegeven vanaf woensdag 31 augustus in de gymzaal op het Van den Broek-erf in Dordrecht van 15:00 tot 16:00 uur.

Wij kijken er enorm naar uit om iedereen te ontmoeten en om gezellig met elkaar te dansen. Lijkt het jou ook leuk? Meld je dan nu aan voor 2 gratis proeflessen via deze button of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Tot snel!

Liefs, Jaimy

Start nieuw dansseizoen

Op dit moment zijn wij met zijn allen aan het genieten van het heerlijke weer en de zomervakantie. Natuurlijk kijken wij ook weer uit naar het nieuwe dansseizoen! Gelukkig start deze al snel, namelijk op maandag 22 augustus 2022. In dit nieuwe seizoen hopen wij nog meer leuke dansvideo's met groepen te kunnen opnemen en gaan wij deelnemen aan activiteiten, uitvoeringen en natuurlijk wedstrijden. Ben je benieuwd naar wat wij allemaal gaan beleven? Of zou je graag twee gratis proeflessen willen volgen? Meldt je dan nu aan voor het nieuwe dansseizoen. Hopelijk zien we je snel!

Volwassenen groep sluit gezellig dansseizoen af!

Afgelopen dinsdagavond hebben wij het dansseizoen afgesloten met de volwassenen dansgroep!
Dames ontzettend bedankt voor de gezelligheid de afgelopen tijd en tot in het nieuwe seizoen!
 

Start volwassenen dansgroep (35+ jr)

Wij hebben ontzettend leuk nieuws! Wij gaan namelijk starten met een volwassenen dansgroep (35+ jr).

Houd jij ook van muziek, dansen en gezelligheid en zou je graag weer wat bewegen? Meld je dan nu aan voor 2 gratis proeflessen via deze button of via de proefles knop in de menu balk.

Deze groep gaat dansen op dinsdagavond van 20:00-21:00 uur.

Heb je vragen of wil je meer informatie? stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk zien we elkaar!
Liefs, Jaimy